Donderdag 8 augustus: op weg naar Orlando
Om 4 uur ging de wekker! Aankleden, laatste spullen in de koffer, even de boel netjes achterlaten.
Astrid ging de auto halen, maar verdwaalde een beetje in de grote villapark. Tien minuten later dan gepland werden de koffers ingeladen en reden we naar het vliegveld. Op het vliegveld van LA bij
Avis de auto ingeleverd. Daar staat dan een shuttlebus klaar die je naar de juiste terminal gebracht wordt.
Van te voren hadden we niet ingecheckt omdat we de Boardingpassen niet konden printen. Dit alles is geen probleem. We kregen 2 en 3 plekken naast elkaar. De meiden zaten naast een Amerikaan uit
Orlando en hebben bijna de hele reis gelachen met hem.
Zelfs de regenboog was duidelijk te zien.
Zelfs de meiden werden een beetje moe…
Om 16.30 uur landen we in Orlando. De auto werd opgehaald. Een grijze Chrysler was het deze keer. Met 16.000 km op de teller.
Op maar 15 minuten rijden lag ons hotel.
De spullen in de kamer gezet en hongerig Orlando ingereden. Eerst bij Wallmarkt de kaarten (met korting) voor de parken gehaald. Daarna op International Drive bij UNO heerlijk gegeten.
Om 22.00 uur waren we terug in ons hotel. Vermoeid maar voldaan kropen we meteen onder de wol! En gelijk even het reisverslag bijwerken…